Skip navigation

Skupina Eberspächer:
gonilo mobilne prihodnosti

Z inovativno tehnologijo na področju izpušnih sistemov, grelcev za vozila in klimatskih sistemov za avtobuse v svetovnem merilu dejavno prispevamo k okolju prijazni mobilnosti, večji zanesljivosti in udobju. Tudi na področju avtomobilske elektronike in pri ustvarjanju povezav z avtomobilskimi podatkovnimi sistemi smo kompetenten sistemski partner avtomobilske industrije.

Inovativni
Vsi evropski, severnoameriški in vse več azijskih proizvajalcev vozil uporablja naše inovativne tehnologije. Na naš obsežen know-how na področju proizvodnje vgrajene opreme se lahko zanesejo tudi prodajalci delov in servisne delavnice po vsem svetu.

Napredni
S hitrim razvojem že danes uresničujemo mobilnost prihodnosti. Nudimo inovativne rešitve za vedno strožje emisijske standarde, kompleksno termalno upravljanje pri električnih pogonih ter vedno večje zahteve, ki jih mora izpolnjevati avtomobilska elektronika.

Fleksibilni
Eberspächer je samostojno podjetje, ki ga odlikuje velika fleksibilnost. S približno 10.000 zaposlenimi v 29 državah na približno 80 lokacijah smo zastopani na vseh ključnih trgih svetovne avtomobilske industrije. Svojo mednarodno prisotnost gradimo z jasno zastavljenim ciljem – kakovost ne pozna meja.

Več informacij o podjetju:

Letno poročilo