Skip navigation

Naše prednosti. Naše pojmovanje podjetja

Eberspächer že od nekdaj stavi na moč inovativnih idej in prepričuje z veliko sposobnostjo preobrazbe. Tudi danes na izzive, s katerimi se soočamo, gledamo kot na podjetniško priložnost, ki jo bomo izrabili z dolgoročno oblikovanimi strategijami rasti.

Neodvisnost
Odločitve sprejemamo s položaja moči. Gospodarska neodvisnost, ki jo imamo kot družinsko podjetje, nam omogoča, da svoja težišča in strateške usmeritve določamo sami. Pri tem se usmerjamo v dolgoročno stabilnost.

Rast
Naše ime je že od leta 1865 sinonim za podjetništvo in ustvarjalnost. Tudi v prihodnosti bomo rasli iz lastne moči. Naš cilj je dosledno graditi tržni položaj vseh proizvodnih področij in smiselno dopolniti obstoječo paleto izdelkov.

Internacionalizacija
Prisotni smo na vseh ključnih trgih mednarodne avtomobilske industrije, svojo svetovno navzočnost pa še dosledno širimo. Osredotočamo se na regije z veliko gospodarsko rastjo in potencialom obetajoče prihodnosti, na primer na države BRIC: Brazilijo, Rusijo, Indijo in Kitajsko.

Tehnološko vodstvo
Želimo, da se iz dobrih idej naših razvojnih tehnologov porajajo inovativne komponente kot temelj avtomobilskega napredka. V ta namen dosledno investiramo v raziskave in razvoj. Več kot 700 inženirjev in specialistov načrtno izgrajuje naš vrhunski tehnološki položaj v vseh produktnih skupinah.

Pripravljenost na prihodnost
Mobilnost bo v prihodnosti raznolika. Srednjeročno pričakujemo mirno sobivanje raznovrstnih tehničnih rešitev. Eberspächer je na vseh proizvodnih področjih pripravljen na bližajoči se tehnološki preobrat. Pripravljen na dosledno optimizacijo motorja z notranjim zgorevanjem, ki bo še dolgo obvladoval dogajanje na cestah, prav tako pa tudi na nove, alternativne pogonske koncepte.

Preberite več o naših inovativnih tehnoloških komponentah za trajnostno mobilnost. več