Skip navigation

Dober občutek imamo le ob zagotavljanju najboljše kakovosti

Temelj našega poslovanja so zadovoljne stranke. Dolgoročno uspešni smo lahko le, če zanesljivo izpolnjujemo visoke zahteve in pričakovanja naših strank.

Smo eno izmed vodilnih podjetij avtomobilske industrije z vidika tehnologije in kakovosti. Ta vodilni položaj na vseh produktnih področjih pa želimo še okrepiti.

Pri tem se osredotočamo na dovršeno upravljanje kakovosti, ki prežema vse relevantne poteke dela in procese. Naš cilj je izključitev potencialnih virov napak po možnosti že na samem začetku in s tem zagotavljanje visoke kakovosti na vseh ravneh.

V ta namen imamo na voljo celoten instrumentarij preizkušenih metod in programov. Za posamezna proizvodna področja pri tem veljajo individualni kakovostni standardi in ključni kazalniki.

Vsa področja pa imajo nekaj skupnega, in sicer kontinuiteto, s katero zagotavljamo kakovost izdelkov, procesov in storitev – od prve zamisli v predrazvojni fazi preko celotnega procesa izdelave in vse do poprodajnih storitev.

Z mednarodno certificiranim upravljanjem kakovosti (IATF 16949 in EN-ISO 9001) skrbimo za visoke standarde na vseh svetovnih lokacijah.