Skip navigation

Izdelki podjetja Eberspächer nudijo rešitve za današnje in prihodnje zahteve avtomobilske industrije

Izpušni sistemi
Čistejši, lažji, tišji – naši izpušni sistemi za osebna in gospodarska vozila že danes bistveno znižujejo za več kot 95 odstotkov škodljivih snovi. Ti sistemi utirajo pot na področju tehnike lahke gradnje, glušnikov in zvočnega dizajna. Naše kompetence na področju izpušnih sistemov cenijo proizvajalci osebnih in gospodarskih vozil ter podjetja necestnega sektorja po vsem svetu. Nanje pa se zanesejo tudi naše stranke s trga aftermarket: delavnice in trgovski partnerji, ki jim dobavljamo dodatno opremo in nadomestne dele prvovrstne kakovosti.


Grelci za vozila
Potem ko smo z njimi opremili VW hrošča, so Eberspächerjevi grelci za vozila postali sinonim za udobje v vozilu. Danes jih lahko najdemo v neštetih osebnih vozilih, tovornih vozilih, gospodarskih in posebnih vozilih, avtodomovih in čolnih. Proizvajalci naše predgrelce na gorivo tovarniško vgrajujejo kot serijsko ali dodatno opremo. Sistemi za ogrevanje pa se lahko brez težav vgradijo tudi naknadno.


Električni grelci za vozila
Ko motor ne zagotavlja dovolj toplote za ogrevanje, to omogočijo dodatni grelci podjetja Eberspächer catem. Tako imenovani grelci PTC omogočajo hitro in gospodarno ogrevanje dizelskih in bencinskih vozil. Visokovoltažne grelce za hibridna in električna vozila ter vozila na gorivne celice znamke Eberspächer catem že danes proizvajamo serijsko. Grelci PTC se lahko uporabljajo tudi za lokalno ogrevanje. Zanimiv primer takšne uporabe je ogrevanje predela glave v kabrioletih, nameščeno v naslonjalu za glavo.


Klimatski sistemi za avtobuse
Eberspächer Sütrak je specialist za zmogljive grelne in klimatske naprave za avtobuse. Proizvajalcem avtobusov nudimo celotno termalno upravljanje iz ene roke: za mestne in potovalne avtobuse, od sprinterja do dvonadstropnega avtobusa.


Avtomobilski krmilni sistemi
Z zmogljivimi, zanesljivimi elektronskimi izdelki je področje »avtomobilski krmilni sistemi« specializiran ponudnik specifičnih rešitev za stranke za trajnostno mobilnost in je kompetentni partner na področju inovacij v avtomobilski industriji, ki podpirajo optimizacijo porabe in zmanjšanje izpustov. Poleg krmilnih sistemov za upravljanje temperature ter kompaktnih krmilnih naprav v niz storitev spadajo tudi končne stopnje za optimalno upravljanje motorjev in izpušnih plinov ter izdelki za stabilizacijo napajanja in rekuperacijo energije.