Skip navigation

Še bolj raznoliki na področju toplotnega upravljanja s podjetjem Eberspächer Kalori

Obsežen portfelj izdelkov je prav tako pomemben kot dobro razvejena mednarodna mreža – in ravno to je razlog za prevzem francoskega specialista za klimatske sisteme Kalori SAS.

Razširjen portfelj izdelkov za usposobljenost na področju klimatskih sistemov na celi črti

Kot ponudnik sistemov ponujamo inteligentne rešitve za specifične načine uporabe klimatskih sistemov – in vse to dobite na enem mestu. S prevzemom francoskega specialista za klimatske sisteme Kalori SAS dopolnjujemo obstoječo ponudbo na področju specializiranih vozil. To za naše stranke in servisne partnerje pomeni, da bo naša ponudba na področju ogrevanja in hlajenja še obsežnejša. Naše izdelke za idealno toplotno upravljanje je mogoče v sistemu kombinirati in jih krmiliti skupaj, pri tem pa so konfigurirani za najrazličnejše razrede zmogljivosti in potrebe, od gretja na mestu prek električnih ogreval in toplotnih izmenjevalnikov do integriranih klimatskih sistemov ali strešnih klimatskih naprav.


Popolni pogoji za specializirana vozila – ustrezna rešitev za vsako potrebo

Izkušnje podjetja Kalori na področju razvoja, uporabe in proizvodnje klimatskih in prezračevalnih sistemov optimalno dopolnjujejo obstoječo ponudbo podjetja Eberspächer: skrbimo za prijetne temperature v vozniški kabini, ne glede na to, ali zunaj vlada žgoča vročina ali pa se temperature spustijo pod ničlo. To ni le priročno, temveč tudi učinkovito: upravljavci strojev so pri delu v prijetnih klimatskih pogojih dokazljivo bolj osredotočeni in zato tudi produktivnejši. Poleg tega vam pomagamo pri upoštevanju zakonskih določb o delovnih mestih, med drugim v specializiranih vozilih, kot so gradbeni, kmetijski ali gozdarski stroji. Če razpoložljivi prostor ne omogoča uporabe obstoječih rešitev, pa glede na posamezni primer izdelamo rešitev za klimatizacijo tudi s posebej zasnovanimi komponentami. Pozimi naši sistemi skrbijo za gretje na mestu za predhodno ogrevanje motorja, zato je mogoče specializirana vozila uporabljati tudi pri temperaturah pod ničlo, na podlagi preprečevanja nenehnega delovanja motorja (onemogočenega prostega teka) pa poskrbijo tudi za znatne prihranke pri stroških. Takojšna pripravljenost na uporabo je zlasti pomembna pri reševalnih vozilih: ne skrbimo le za to, da so vozila ogreta na delovno temperaturo, ko jih potrebujete, temveč tudi za to, da je notranjost vozila za bolnike in reševalno osebje vedno ogreta v skladu s standardi. Pri minibusih in midibusih zagotovimo pravo klimo za potnike in voznike, pri dostavnih vozilih pa smo strokovnjaki za sistemske rešitve za hlajenje in ogrevanje, tako da je mogoč varen prevoz temperaturno občutljivega blaga.


Usposobljen lokalni partner na podlagi globalne mreže

Podjetje Eberspächer ima vzpostavljeno mrežo po vsem svetu. Vse rešitve v zvezi z obsežnim portfeljem ogrevalnih in hladilnih sistemov po vsem svetu zagotavljamo v 19 hčerinskih družbah ter z obsežno mrežo trgovcev in servisov podjetja Eberspächer. Ne glede na to, v katerem kraju podjetje Eberspächer nudi podporo, podružnice in visokospecializirane partnerske delavnice po vsem svetu hitro in nezapleteno zagotovijo pomoč ter imajo v vsakem trenutku na voljo strokovno kontaktno osebo v neposredni bližini. To je jasna prednost za naše stranke in servisne partnerje, na podlagi katere si prizadevamo postati svetovni vodilni ponudnik rešitev za toplotno upravljanje za specializirana vozila ter pridobiti močan položaj na trgu.


Izdelki