Skip navigation

Klimatska tehnologija, ki greje in hladi

Učinkovita klimatizacija vozila obsega komponente za ogrevanje in hlajenje. Zahteve, za katere nudi Eberspächer učinkovite rešitve, tudi neodvisne od motorja in za mobilno uporabo.

Poleg samega ogrevanja vozil za komercialno rabo postaja vedno pomembnejša tudi klimatizacija v gospodarskih vozilih. Zaradi zakonov, ki prepovedujejo tek motorja, kadar vozilo stoji, in tudi z ekonomskega vidika postajajo vedno zanimivejši klimatski sistemi, ki niso odvisni od motorja. Da bi lahko te zahteve termalnega upravljanja odlično pokrivali, Eberspächer kot dobavitelj celotnega spektra pri posebnih rešitvah za klimatizacijo vozil stavi na preizkušene izdelke in proizvajalce na trgu. Zmogljive komponente na osnovi tehnologije uparjalnikov in kompresorjev omogočajo učinkovite rešitve klimatizacije v mirujočem stanju in med vožnjo. Ko prejmemo naročilo, interni oddelek za aplikacije zagotovi, da se sistem optimalno integrira v koncept vozila, pa naj gre za minibus, transporter ali posebno vozilo.

Paleto Eberspächerjevih izdelkov za klimatizacijo dopolnjujejo inovativni mobilni izdelki. Tako omogoča npr. predgretje vodov za gorivo varno uporabo gospodarskega vozila v ekstremnih klimatskih razmerah. Fleksibilno uporabni in prenosni hladilni kontejnerji omogočajo prevoz pokvarljivega blaga, mobilni grelci na gorivo pa v reševalnih intervencijah preprečujejo življenjsko nevarno podhladitev poškodovancev.

Posebne rešitve za učinkovito klimatizacijo avtobusov vam nudi Eberspächer Sütrak.


Nadaljnje informacije:

Brošure o klimatskih sistemih