Skip navigation

Dobrodošli v Eberspächerjevem izobraževalnem centru

Za montažo in popravilo predgrelcev Eberspächer je potrebno obsežno strokovno znanje. Pričakovanja naših strank glede profesionalne montaže ali popravil lahko zadovoljimo le s strokovnim šolanjem naših partnerskih servisov. Na ta način zagotovimo zanesljivo ravnanje tako z grelnimi napravami kot tudi z vozili in preprečimo motnje delovanja, ki bi se lahko pojavile zaradi pomanjkljive montaže.

V ta namen nudimo širok spekter šolanj, ki nudijo ustrezno podporo za vsa področja montaže in popravil. Naši partnerji in interesenti se lahko tukaj pozanimajo glede vsebin in terminov, na enostaven način pa se lahko tudi prijavijo. Za prijavo uporabite prijavno stran ali pa si naložite prijavni obrazec, ki ga pošljete po telefaksu. Partnerske servise po udeležbi na ustreznih tečajih razvrstimo v status partnerja podjetja Eberspächer.

Za ohranitev tega statusa je po treh letih obvezna udeležba profesionalnega tečaja. Na ta način zagotovimo, da so naši partnerji ves čas obveščeni o aktualnem razvoju in novostih, kajti v svetu tehnike nič ne ostane dolgo časa nespremenjeno. Servisi, ki so se udeležili izobraževalnega programa Eberspächer, so pooblaščeni strokovnjaki za predgrelce, ki jim popolnoma zaupamo.

Nadaljnje informacije:

Ponudba šolanj