Skip navigation

Termalno upravljanje za avtobuse po vsem svetu

Eberspächer Sütrak razvija in proizvaja inovativne grelne in klimatske naprave ter kot sistemski partner nudi inteligentne celostne rešitve za klimatizacijo avtobusov.

Številni proizvajalci avtobusov in prevozna podjetja po vsem svetu že mnoga leta zaupajo našim kompetencam na področju razvoja in aplikacij. Klimatski sistemi podjetja Eberspächer Sütrak se uporabljajo na vseh celinah. Tudi v najekstremnejših klimatskih razmerah zagotavljajo optimalno udobje za voznika in sopotnike.

Podjetje Eberspächer Sütrak posveča posebno pozornost razvoju in proizvodnji energetsko učinkovitih in okolju prijaznih izdelkov. Na ta način povečuje gospodarnost, hkrati pa zmanjšuje porabo in emisije škodljivih snovi.

Integracija v neodvisno, s strani lastnikov vodeno družinsko podjetje z več kot 145-letno tradicijo, omogoča podjetju Eberspächer Sütrak številne sinergije z mnogimi prednostmi. Z združitvijo kompetenc obeh podjetij, Eberspächer in Sütrak, na področjih ogrevanja in hlajenja lahko zahteve v bodoče izpolnjujemo še učinkoviteje, delujoč po načelu ponudbe celotnega termalnega upravljanja po vsem svetu iz ene roke.