Skip navigation

Več udobja s predgrelci Eberspächer

Eberspächerjevi predgrelci občutno povečajo udobje v hladnem letnem času. Okolju prijazno udobje in enostavna naknadna vgradnja se prav tako splačata v avtomobilih kot tudi v avtodomih, čolnih in jahtah. Zagotovite si mobilnost skozi vse leto.

Predgrelci podjetja Eberspächer skrbijo za prijetno tople prostore za potnike, pri tem pa ne potrebujejo vklopljenega motorja. Z modernimi in varčnimi vodnimi grelci Hydronic se poleg notranjosti vozil ogreva tudi krogotok vode. Tako je zlasti v osebnih vozilih dnevno zagotovljen okolju prijaznejši topli zagon motorja. S segretjem hladilne vode motorja se motor vozila tudi pri nižjih temperaturah bistveno lažje zažene, to pa varuje akumulator, ki je pozimi močno obremenjen. V avtodomih, motornih čolnih ali jadralnih jahtah lahko namesto hladilne vode motorja segrevamo tudi porabno vodo.

Za notranjost vozil in konstantne temperature v mirujočem stanju ali čez noč so primerni zlasti Eberspächerjevi zračni grelci Airtronic, ki kabino ali notranjost vozila ogrevajo brez povezave s krogotokom vode. Topel zrak tiho in z nizkimi emisijami skoraj brez časovnega zamika prehaja v notranjost vozila. To zagotavlja več udobja v tovornjakih in transporterjih ter prijetno potovanje z avtodomom ali čolnom tudi v hladnih dneh. Naknadna vgradnja je možna pri več kot 4.000 partnerjih svetovne distribucijske mreže skupine Eberspächer.