Skip navigation

Inovacije kot tradicija

Podjetje Eberspächer je bilo v svoji več kot 145-letni zgodovini vedno vodilno na področju inovativnih tehnoloških rešitev. Tudi danes so naše inovacije pomemben dajalec impulzov za nove pogonske zasnove in koncepte vozil v avtomobilski industriji.

Filozofija, ki jo zasledujemo, ne dovoljuje, da bi počivali na lovorikah. Tudi v prihodnosti je na področju tehnologije ogrevanja pričakovati vedno višje zahteve. Ekologija, ekonomija, akustika, učinkovitost, alternativna goriva, dolga življenjska doba, modularnost, termalno upravljanje in nove pogonske tehnologije. Vsi našteti vidiki vplivajo na naš uspeh in na uspeh naših strank.

Seznam naših inovacijskih projektov – za danes in jutri – je zato več kot obsežen. Sega od predelave naše trenutne generacije Airtronic prek termalnega upravljanja v mirujočem stanju do razširitve ponudbe razvojnih storitev in uvedbe novih dozirnih črpalk.

Osrednja tema pa bo nadaljnji razvoj trenutne generacije Hydronic 2, pri kateri so v razvojni fazi že bili upoštevani pomembni kriteriji za prihodnost, kot npr. 100-odstotna sposobnost „multi fuel“ sistema Hydronic 2 Commercial ob visoki učinkovitosti in bistveno daljši življenjski dobi.